Warhammer&Wargame

Blog a Warhammer 40k-ról és sok más wargame-ről

Cikkek a társblogon:

Nincs megjeleníthető elem

Archívum

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • TheNo02: Sziasztok! Valaki tudna segíteni hogy hogyan tudom meg nyitni az ide tartozó fordítást... :D előre... (2016.03.21. 15:42) Grétsi tanár úr nyomdokain - Szürke Lovag codex madjar nyelven
  • Ladislaus: Sajnálattal olvasom a híreket! :-( Persze teljesen érthető, nálunk is az X-ek meg a gyerekek növek... (2015.01.28. 10:07) Nekrológ
  • Sándor Kaba Sarkadi: Igazából csak magamnak és Nektek nyomtatnék a saját illusztrációimmal, de részemről okéjos. (2015.01.26. 12:59) Nekrológ
  • Utolsó 20

Számláló


Látogatók
2007.08.12. 20:00
óta.
Hobbies Other

Disclaimer

All names, trademarks, and images are copyright their respective owners.

2011.06.29. 14:30 Ladislaus

A Káosz Fiai - a CSM troop project, második rész

Amennyire időm engedte, folytattam a megkezdett káosz-egységek legyártását, így most a már korábban prezentált alap troop-ok mellé  elkészült bajnok, a káosz-varázsló és a meltapuskás marínt szeretném bemutatni a nagyérdeműnek.

 

 

 Kezdjük akkor a káosz-varázslóval, aki bár nem troop, de mivel túlnyomó részt az alap CSM dobozból raktam össze ezért itt tárgyalnám.
A törzshöz az a dobozban lévő bajnok láncszoknyás felsőtestét, valamint egy jó tüskés lábat választottam, itt nem is történt semmi konverzió. A fejhez a tzeench bajnokhoz való szarvas sityakok, míg a váll-páncélzathoz a két másik "varázslós" isten, Tzeench és Slaanesh jelekkel elláttot verzióját használtam fel. A célom az volt, hogy a teljes káosz-varázslat repertoárt kipróbáljam majd, így nem akartam egy adott isten mellett "elkötelezett" varázslót csinálni. (aznap épp azt a képességet használja, akinek előző este áldozott! :-))

A karoknál egyedül T-sam adományából származó terminátor-varázsló botot konvertáltam át a hagyományos energiapáncélos kézhez, bár egy kicsit nagy lett, de sebaj, a fiugra ettől csak hatásosabb lett! :-) A háti egységnél aztán beindult a fantáziám, és egy nurgle ikon felső részének óvatos kivágásával (a belső három koponya feletti íves keretet meghagyva) sikerült a rothadó csontvázat leszedni, és azt pontosan a két szellőző egység villája közé applikálni.


A végén aztán, mikor az összes alkatrész összeállt, szépen ment rá a csillogó fényes fekete festék, aztán a sok-sok kis izé kifestegetése. A boton lévő démoni-szem kifestése kihívás volt, elszórakoztam vele egy darabig.


A második figura az energiaöklös khorne-bajnok, végül is rajta nem végeztem konvertálást, tisztán a CSM alapdoboz alkatrészeiből lett összerakva. A fejével jó sokáig szórakoztam, míg a kiálló tüskés mutációt rendesen megcsináltam.


Végezetül pedig a tankvadász meltapuskás troop következik. Itt se konvertáltam, azonban addig válogattam a különböző karok között, míg nagyjából a "célzós" pózt sikerült összehoznom. (természetesen két különböző karból sikerült).

 



Egyenlőre most már csak 3 sima bolteres troop-ot kellene megcsinálnom, és az első ütemre betervezett 10 fős osztag meg is van. (plazma+melta spec. fegyverrel) Ezen felül még előkészítés alatt van egy újabb ikonhordozó, valamint egy energiakardos bajnok is, tehát kb most tartok a projekt felénél.

Egy kis érdekesség kép pedig némi ízelítőt is mutatnék Ügyfélszolgálatos készülő SM seregéről (a kevésbé ismert Storm Caller rendház), a könyvtárosa különösen szemrevaló darab!

 


-Ladislaus-

>> Itt folytatódik a post >>>" />

4 komment

Címkék: káosz konvertálás festés ladislaus


A bejegyzés trackback címe:

https://tengersam.blog.hu/api/trackback/id/tr73024676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ladislaus 2011.07.01. 14:20:56

@Gróf Úr: Köszönjük szépen! :-)

tengerSAM (törölt) · http://tengersam.blog.hu 2011.07.01. 17:12:57

Ha kicsit jobb lenne a fotóapparát (főleg a macro), és jobb lenne a fény, akkor még jobban mutatnának, de a lényegét így is adja. Szép!

Ladislaus 2011.07.04. 09:31:44

@tengerSAM: Jogos. sajnos csak egy kis egyszerű digitális gépem van. :-P Legtöbbször modellfotózás akkor van, mikor játszunk, és így a fényviszonyok se a legjobbak. PS-el megpróbáltam a legtöbbet még kihozni a képekből.
süti beállítások módosítása