Warhammer&Wargame

Blog a Warhammer 40k-ról és sok más wargame-ről

Cikkek a társblogon:

Nincs megjeleníthető elem

Archívum

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • TheNo02: Sziasztok! Valaki tudna segíteni hogy hogyan tudom meg nyitni az ide tartozó fordítást... :D előre... (2016.03.21. 15:42) Grétsi tanár úr nyomdokain - Szürke Lovag codex madjar nyelven
  • Ladislaus: Sajnálattal olvasom a híreket! :-( Persze teljesen érthető, nálunk is az X-ek meg a gyerekek növek... (2015.01.28. 10:07) Nekrológ
  • Sándor Kaba Sarkadi: Igazából csak magamnak és Nektek nyomtatnék a saját illusztrációimmal, de részemről okéjos. (2015.01.26. 12:59) Nekrológ
  • Utolsó 20

Számláló


Látogatók
2007.08.12. 20:00
óta.
Hobbies Other

Disclaimer

All names, trademarks, and images are copyright their respective owners.

2007.08.15. 09:32 tengerSAM (törölt)

Hol lehet warhammer (40k) figurákat venni?

*** Updated: 2009.05.12. 20:00 ***

Külföldi online boltok:

A legkézenfekvőbb a kiadó cég, a Games Workshop online webáruháza lenne (http://www.games-workshop.com/gws/home.jsp), de sajnos a bankkártyás visszaélések és a Magyar Postán rendszeresen eltűnt csomagok miatt magyarországra nem szállítanak. Mindenesetre arra tökéletesen megfelel az oldal, hogy meg lehet nézni a jelenleg kapható figurákat.

A másik cég a ForgeWorld, ahol általában limitált kiadású műgyanta modelleket lehet kapni (borsos áron), viszont "anyavállalatuktól" elérően már szállítanak magyarországra is: http://www.forgeworld.co.uk/acatalog/index.html.

Magyarországi online és "offline" boltok:

2007 decembere óta már nem csak egy "off-line" boltja van kis hazánknak! 

Az egyetlen "hivatalos" GW bolt a Trollbarlang, amelynek rövid ideig két boltja is volt: http://trollbarlang.hu. Ők a legrégebbi bolt, akik GW termékek forgalmazásával foglalkoznak.
A Trollbarlang 2008.06.09-én megszűnt.

Viszont (helyette) új bolt nyílt "Kristálycsarnok" néven (a Games Workshop hivatalos magyarországi disztributorai) (http://www.kristalycsarnok.hu/), egyenlőre még csak offline boltként funkcionál.

Online és most már offline boltként is működik a Wargammers (online:  http://www.wargammers.hu/?m=7&a=shop, offline: http://www.wargammers.hu/). Nagyon felhasználóbarát az oldal, és általában olcsóbbak a modellek, mint a Trollban voltak (sőt ha jól látom a Kristálycsarnok árainak is alákínálnak). Külön jó, hogy sok fontos információ fel van téve magyarul az oldalukra.

Elvétve (és hihetetlen drágán) a Silverland-ben is lehet Warhammer figurákat kapni (a kínálat messze nem teljes náluk), a webáruházuk itt érhető el: http://www.silverland.hu/, a boltjuk adatai pedig itt vannak (lap alja): http://www.silverland.hu/shop/impresszum.php.

Külföldi (szlovák), ám magyar nyelvű oldal a JoNaKo internetes boltja: http://www.jonako.eu/index_hun.html, és talán még a Wargammersnél is olcsóbbak. Most már rendes, képekkel illusztrált webshoppá alakult az oldal (online rendeléssel). A Jonako 2009. június 1-ével befejezte a GW temékek forgalmazását. :(

Megjegyzés: a klubokban általában a klubtagok kezdezményesen rendelhetnek figurákat, ez a kedvezmény (klubtól és beszerzési forrástól függően) akár 10 és 35% közötti kedvezményt jelent a bolti árakhoz képest - a játéklehetőségek mellett (a terepasztalt és a tereptárgyakat a klub biztosítja) ez is jó ok lehet arra, hogy csatlakozz egy warhammeres klubhoz..

2008. december 7-én hiánypótlóként megnyílt az első magyar bitz (alkatrész) webshop: http:\\www.bitzboat.hu.

Használt (és így olcsóbb) cuccok:

Magyarország

Az RPG.HU Warhammer fórumában a cserebere-kereskínál topicban szoktak még hirdetések lenni, illetve az inkvizitor.hu portálon az eladó holmik topicban is hasonló beszerzési lehetőségek vannak.

Külföld

Az eBay a legjobb hely, bár az egyesült államokbeli a legnépszerűbb, de érdemesebb a brit (vagy esetleg a német, netalántán az osztrák) oldalakat meglátogatni, mert egyrészt olcsóbb a postaköltség, másrészt hamarabb ideér. A legtöbb és legolcsóbb cuccok tapasztalataim szerint az angol oldalon van. Célszerű mindig megnézni, hogy az illető egyáltalán postáz-e kis hazánkba, vagy nem (sajnos utóbbi a jellemzőbb). És a postaköltségről mindig előre kell tájékozódni, nehogy meglepetés érje az embert... VISA kártya viszont szükséges a regisztráláshoz (VISA Electron nem jó!)

>> Itt folytatódik a post >>>" />

Szólj hozzá!

Címkék: linkajánló hobbi gw fw


A bejegyzés trackback címe:

https://tengersam.blog.hu/api/trackback/id/tr98229712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása