Warhammer&Wargame

Blog a Warhammer 40k-ról és sok más wargame-ről

Cikkek a társblogon:

Nincs megjeleníthető elem

Archívum

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • TheNo02: Sziasztok! Valaki tudna segíteni hogy hogyan tudom meg nyitni az ide tartozó fordítást... :D előre... (2016.03.21. 15:42) Grétsi tanár úr nyomdokain - Szürke Lovag codex madjar nyelven
  • Ladislaus: Sajnálattal olvasom a híreket! :-( Persze teljesen érthető, nálunk is az X-ek meg a gyerekek növek... (2015.01.28. 10:07) Nekrológ
  • Sándor Kaba Sarkadi: Igazából csak magamnak és Nektek nyomtatnék a saját illusztrációimmal, de részemről okéjos. (2015.01.26. 12:59) Nekrológ
  • Utolsó 20

Számláló


Látogatók
2007.08.12. 20:00
óta.
Hobbies Other

Disclaimer

All names, trademarks, and images are copyright their respective owners.

2015.01.25. 14:53 tengerSAM (törölt)

Nekrológ

Valamikor réges-régen elkezdtem ezt a blogot saját szórakoztatásomra írni, aztán a sors furcsa szeszélyéből egyre többen olvasták, én meg ezen fellelkesülve gyártogattam a cikkeket. Sok évvel ezelőtt történt egy kis változás az életemben, és bizony jó régóta nem játszok már semmiféle wargame-t, bár a rajongás a mai napig megmaradt - igaz, már csak elméleti szinten. Örültem, hogy jött egy "ifjú titán", aki még nálam is szebben és jobban tárta elétek a warhammer világának számtalan érdekességét.

Eljött hát az idő, hogy végleg nyugalomba vonuljak, az adminságot pedig átadom Petrow kollégának, az ü kezében lesz a blog további sorsa.

Minden kedves olvasónak pedig köszönöm, hogy eddig is olvastak minket! További jó játékot nektek, és népszerűsítsétek tovább a hobbit!

tengersam

------------------------------------------------

2015.01.25. 20:34

"– Huh! – kiáltotta. – Erre aztán tényleg nem számítottam! –"

Sosem szerkesztettem bele egyetlen blogtárs bejegyzésébe sem, de most úgy érzem, hogy a mondanivaló komolyabb, mintsem egy kommentbe kívánkozzon.

Bő 6 éve történt, hogy lelkes 40k-sként egy számomra teljesen ismeretlen hobbitárs blogjába beküldtem az agymenésemet a Chaos Daemons codexről. Szinte el se hittem, amikor jött a válasz: - Te, ez fasza, ha van még ilyen, küldd bátran.

Az elkövetkező években aztán rengeteg minden történt a wórgémerségem alatt, aminek elválaszthatatlan részét képezte ez a blog. Berheltünk 5. és 6. kiadást, kiszélesedett a blog profilja, cikkírók jöttek és mentek, ezalatt pedig a "hobbin kívüli" életem is változott. Ezek mellett is úgy gondoltam azonban, hogy a kisebb-nagyobb szünetek ellenére van létjogosultsága az írásaimnak.

Most viszont úgy érzem, "tengelye esik ki a gépnek", és mivel így, a 3. ikszen, és a családi adókedvezmény-igénylő papírokon túl a nettó, hobbira fordított időm növekedésére esély sincs, nem próbálom azt a látszatot fenntartani, hogy továbbra is méltó módon tudom folytatni ezen a blogon a hobbi népszerűsítését.

A WobblyModelSyndrome alkotójának az ars poeticája már rámutatott a helyes útra: "Do it right, or quit doing". Így minden tisztelet mellett köszönöm, de lemondok a blog adminisztrálásáról. Ezt a blogot te hívtad életre, a Te neved alatt fut, és nem akarom, hogy lassú, izzadtságszagú erőlködéssel merüljön feledésbe.

A legutolsó MJJ cikkben az olvasóknak mondtam köszönetet. Most a többi szerzőtárs előtt emelem a kalapomat, akikkel itt kaptunk helyet, hogy a hobbit népszerűsíthessük. De különösen Neked SAM, hogy így ismeretlenül lehetőséget adtál. Családodnak és neked is a legjobbakat, mindenből, mindig.

Petrow

Ui.: Egy dolgot bánok, hogy személyesen sosem találkoztunk; ha Hévíz felé jársz, nézz be a TSJK-ba, mert ezt egy sör emllett szívesen orvosolnám :)

>> Itt folytatódik a post >>>" />

4 komment

Címkék: szolgálati közlemény


A bejegyzés trackback címe:

https://tengersam.blog.hu/api/trackback/id/tr307107637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sándor Kaba Sarkadi 2015.01.26. 09:27:33

Ez egy nagyon megható és tiszteletteljes búcsúzkodás volt. Sam bácsi elvégezte a seppukut, és Petrow bácsi segített a lefejezésben, majd ő is költői öngyilkosságot végzett magán...

Nagyon sajnálom, hogy vége, de megértem, hiszen én is hasonló módon dőltem a kardba (majdnem egy éve) a blogom kapcsán.

Amit viszont továbbra is kérdezek: gondolkodtatok már egy könyves kiadásra a legjobb (vagy akár az összes) cikket egybegyűjtve? Ha nem, akkor engedélyt kérhetek rá, szigorúan saját célú, szerzőknek szánt kiadás céljára?

Addig is búsan dalolom a Rammstein örök érvényű "Ohne dich..." című számát magamban.

Petrow 2015.01.26. 12:22:49

@Sándor Kaba Sarkadi:
A hozzájárulást megadom, a saját szerzeményeire.
Két feltételt szabnék:
- kereskedelmi forgalomba hozatal kizárva, terjesztés csak ingyenesen lehetésges
- a további publikálás során is tessék figyelembe venni a 3rd party (GW, FW, PP, stb.) védjegyekre és szerzői jogokra való disclaimert a cikkekben, és a hivatkozott partnereknél

Sándor Kaba Sarkadi 2015.01.26. 12:59:24

Igazából csak magamnak és Nektek nyomtatnék a saját illusztrációimmal, de részemről okéjos.

Ladislaus 2015.01.28. 10:07:01

Sajnálattal olvasom a híreket! :-( Persze teljesen érthető, nálunk is az X-ek meg a gyerekek növekvő számával fordított arányos a 40k/RPG-re szánható időnk! Mindenesetre örülök (ill. a Triumvirátusunk nevében örülünk), hogy a blog lelkes táborába tartozhattunk és köszönet SAM-nek, hogy lehetőséget biztosított írásaink publikálására!

Továbbiakban mindenkinek sok sikert kívánunk:
Ladislaus + a Triumvirátus tagjai -
Igi és Imre
süti beállítások módosítása