Warhammer&Wargame

Blog a Warhammer 40k-ról és sok más wargame-ről

Cikkek a társblogon:

Nincs megjeleníthető elem

Archívum

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

  • TheNo02: Sziasztok! Valaki tudna segíteni hogy hogyan tudom meg nyitni az ide tartozó fordítást... :D előre... (2016.03.21. 15:42) Grétsi tanár úr nyomdokain - Szürke Lovag codex madjar nyelven
  • Ladislaus: Sajnálattal olvasom a híreket! :-( Persze teljesen érthető, nálunk is az X-ek meg a gyerekek növek... (2015.01.28. 10:07) Nekrológ
  • Sándor Kaba Sarkadi: Igazából csak magamnak és Nektek nyomtatnék a saját illusztrációimmal, de részemről okéjos. (2015.01.26. 12:59) Nekrológ
  • Utolsó 20

Számláló


Látogatók
2007.08.12. 20:00
óta.
Hobbies Other

Disclaimer

All names, trademarks, and images are copyright their respective owners.

2009.08.13. 13:00 Petrow

Bolygóméretű tüntetés

Szomorú történetet mesélek el. Hungria 9 ostromlott világán Gashkow közlegény előrelendült a lövészárokból kivezető létra felé, hogy végső elkeseredésében minél messzebb jusson a felé özönlő zöld hordától. Ujja azonban megrándult a ravaszon mászás közben, és egy rövid sorozattal lábfejen lőtte magát. Meglepetésére semmi baja nem történt, még csak  a bakancsa sem pörkölődött meg.
Kipróbálta, ezúttal a másik lábán, és ugyanaz lett az eredmény. Meglepődve, majd egyre idegesebben először a bal karjára adott le egy lövést, majd miután a bőr éppen csak megpörsent, megnézte a fegyver beállításait. Célzás pontos, az akkumlátor a legmagasabb, "hullagyalázás" fokozatra volt beállítva.

Gashkow a felé özönlő orkokról megfeledkezve feldúltan futott a parancsnokához. Az őrmester először felháborodva fogadta a dolgot, a mellette lévő komisszár előrántotta a lézerpisztolyát, hogy ott helyben kivégezze az engedetlen katonát, de a hajszálpontos találat Gashkow szeme fölé éppencsak felkunkorította annak szempilláját.

A hír futótűzként terjedt a lövészárokban: selejtesek a lézerpuskák telepei! Sorra végigvizsgálta mindenki a fegyverét, és megállapították, hogy Gashkow igazat mond.  Gashkow közlegény egyből az elégedetlenkedők élére állt:
- Emberek! Ez így nem mehet tovább! Ilyen ócska holmival még az Eklézsia szenteltvízzel öblítő vécéjét sem tudjuk megvédeni, nemhogy egy egész bolygót! Ezennel ülősztrájkot hirdetek, amíg a Munitórium nem utal ki normális felszerelést! Felhívom a támogató páncélos hadtest vezetését, hogy szolidaritását kifejezve határozatlan idejű gördülősztrájkkal csatlakozzon hozzánk!

A komisszár és az ezredparancsnok nem hitt a szemének: a katonák sorra leültek, páran kártyát és sört hoztak ki a hadtáprészlegből, néhányan elkezdtek transzpanenseket gyártani, és a rájuk rontó ork horda előtt egyszerűen elkezdtek sztrájkolni. Az orkok elérték az első vonalakat, gránátszegek repültek be a lövészárkokba, majd pár hangos robbanás után az ork csürhe maradéka rárontott a gárdistákra. Az első párszáz katona levágása után a regiment továbbra sem volt hajlandó megmozdulni.

Az orkok nem tudtak mit kezdeni a helyzettel, hiába lőtték, csapdosták, majd rúdgalták, fejelték, bökdösték a puhány 'umikat, azok nem csináltak semmit. Az orkok egyszerű agyában is megfogalmazódott először a döbbenet, majd a kétely, végül az elégedetlenség. Van olyan nép a galaxisban, aki egy ork hordával szemben nem harcol, nem menekül, nem egyezkedik, csak leül a földre, és vár? Hát milyen töketlen egy WAAAGH ez?!  Már normális ellenfelet sem tudnak találni egy jó kis harchoz? Gashkow észrevette a remek lehetőséget, odament a legnagyobb ork nemeshez, és rábeszélte, hogy addig ők se harcoljanak, amíg a gárdisták nem kapnak rendes muníciót. Közös céljukat felismerve a főnök és csürhéje is letelepedett, majd a többi zöldbőrű az ork csapatszellem jegyében követte a példáját, a Deffdread és Killakan lépegetőkkel együtt. Ezzel kezdetét vette az egész bolygóra kiterjedő planet sztrájk.

No, ha idáig eljutottál az olvasásban, akkor cserébe megígérem, hogy hamarosan következő Planet Strike bemutatóban nem lesz fárasztás, csak total war!

>> Itt folytatódik a post >>>" />

9 komment

Címkék: beharangozó planetstrike


A bejegyzés trackback címe:

https://tengersam.blog.hu/api/trackback/id/tr701304655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huntroll 2009.08.13. 14:00:36

Elhatárolódom! Félelemkeltés, masírozás, a gárda szellemisége és náczik már itt is? Tilcsákbe!

kabaman88 (törölt) 2009.08.13. 17:38:08

Na elmész Te a Dunába! :-P

Jegkiraly 2009.08.15. 16:12:59

Megcsófolása mindennek ami Szent =)

Jegkiraly 2009.08.15. 16:18:19

@Jegkiraly: Csúfolása na xD
süti beállítások módosítása