Warhammer&Wargame

Blog a Warhammer 40k-ról és sok más wargame-ről

Cikkek a társblogon:

Nincs megjeleníthető elem

Archívum

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

  • TheNo02: Sziasztok! Valaki tudna segíteni hogy hogyan tudom meg nyitni az ide tartozó fordítást... :D előre... (2016.03.21. 15:42) Grétsi tanár úr nyomdokain - Szürke Lovag codex madjar nyelven
  • Ladislaus: Sajnálattal olvasom a híreket! :-( Persze teljesen érthető, nálunk is az X-ek meg a gyerekek növek... (2015.01.28. 10:07) Nekrológ
  • Sándor Kaba Sarkadi: Igazából csak magamnak és Nektek nyomtatnék a saját illusztrációimmal, de részemről okéjos. (2015.01.26. 12:59) Nekrológ
  • Utolsó 20

Számláló


Látogatók
2007.08.12. 20:00
óta.
Hobbies Other

Disclaimer

All names, trademarks, and images are copyright their respective owners.

2009.05.28. 11:39 tengerSAM (törölt)

JoNaKo farewell - Megszűnik egy újabb GW bolt :(

Sajnálattal értesítjük kedves vásárlóinkat, titeket, hogy a JoNaKo június 1.-től beszünteti a GW termékek forgalmazását. A raktáron lévő készletet akciós áron kiárusítjuk, melyről hamarosan kitesszük ebbe a topikba az árlistát, és melyet folyamatosan frissítünk majd a változó készlet függvényében. A folyamatban lévő egyéni megrendeléseket természetesen teljesítjük.
Hosszú utat jártunk be az elmúlt két év alatt, a Ti segítségetekkel. Elértük, hogy a bebetonozott magyar GW forgalmazás gyökeresen megváltozzon, az árak jelentősen mérséklődjenek. Elsősorban játékosként a célunk a hobbi fellendítése volt, akik jobban ismernek minket, tudják, mit tettünk ennek érdekében. Számtalan kisebb és jópár nagyobb versenyt támogattunk, olyat is, aminek a szervezői a legszívesebben már elfelejtenék, hogy valaha kénytelenek voltak szóbaállni velünk. Bárki megkeresett minket a versenyének támogatása céljából, tárt karokkal fogadtuk, és mindig meg tudtunk egyezni a támogatás mértékéről és formájáról. Olyan versenyt is támogattunk, ami nekünk ugyan nem vágott a profilunkba, de akinek profiljába vágott volna, az elhajtotta a szervezőket. Több ilyen versenyen játékosként is részt vettünk és remekül szórakoztunk. Ott voltunk két magyar Games Dayen is, mely lehetőségeket utólag is köszönjük a szervezőknek. Ez utóbbi rendezvényeket igen komoly mértékben támogattuk, hiába voltunk szlovák disztribútorok, miközben az éppen aktuális magyar disztribútorok vagy meg sem jelentek, vagy éppen csak nyújtottak valamit.
Több, a hobbit népszerűsítő rendezvényen vettünk részt helyi klubokkal.
Törekedtünk mindig a legmagasabb szintű kiszolgálásra, az elérhető legjobb árakon. Bár ez nem mindig sikerült, de reméljük, kevés elégedetlen ügyfelet tudhatunk magunk mögött.
Most be kell szüntetnünk a GW termékek forgalmazását, mert nem értünk egyet és nem tudunk azonosulni a GW második félévtől érvénybe lépő üzletpolitikájával, melyből ti majd az áremelést fogjátok megérezni, mi pedig a nagykereskedelemben fellépő változásokat. A GW skizofrén üzlepolitikát folytat, gyakran meghasonlik önmagával, előfordul, hogy amit egyik pillanatban még így gondol, a másikban már úgy. Sajnos képtelen megfelelően megítélni a kelet-európai viszonyokat, és kénytelen olyan emberekre hallgatni, akik azt mondanak neki, ami csak a saját érdekükben áll. A tényleges hazai viszonyokról sajnos semmi fogalmuk nincs, aminek leginkább a játékosok isszák meg a levét. Mi ezt nem vagyunk hajlandók támogatni, mert gyakran már a gyomrunk forgolódik az itt tapasztalható dolgoktól, fúrkálástól, áskálódástól, ferdítésektől, hazugságoktól, feljelentésektől. Mi játékosként és lelkes hobbistaként vágtunk bele a dolgoba, de a fennmaradáshoz lelketlen üzletemberré kell válnunk, amire nem vagyunk hajlandók. Sokkal jobban szeretjük a hobbit ennél. Ezért a JoNaKo új partok felé evez, miközben a hobbiban benne maradunk, de a kereskedelmi részét abbahagyjuk.
Köszönjük mindenkinek azt a sok támogatást, érdeklődést, szeretetet, amit kaptunk. Cserben nem akarunk hagyni senkit, ezért a megfelelő lépéseket megtettük, hogy az eleddig közvetlenül vagy közvetve tőlünk vásároló magánemberek vagy klubok továbbra is a szokásos csatornákon keresztül jussanak a hobbihoz szükséges kellékekhez, így nem kell újabb és drágább beszerzési forrásokat keresniük.
Végezetül még annyit, hogy a topikot nyitva tartjuk. Itt folyamatosan értesülhettek az akciós készletünk változásairól, illetve szeretnénk minden felmerülő kérdésetekre választ adni. Bármit kérdezhettek, mindenre nyíltan válaszolunk. Tartozunk nektek ennyivel.
Mégegyszer köszönünk mindent. Nektek.

JoNaKo

Kapcsolódó fórum: http://inkvizitor.hu/viewtopic.php?t=1015&fi=idx&f=3

>> Itt folytatódik a post >>>" />

5 komment

Címkék: hírek szolgálati közlemény gw


A bejegyzés trackback címe:

https://tengersam.blog.hu/api/trackback/id/tr491148801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Petrow 2009.05.29. 13:23:14

Ez az, amire nem nagyon lehet mit mondani. A srácoknak itt is szeretném megköszönni a profi hozzáállásukat, remélem, még visszatérnek majd a kereskedelembe, mert nagyon jól és vevőbarát módon intézték.

ügyfélszolgálatos 2009.05.29. 14:47:05

Nekem valahogy elfelejtették a megrendelésemet.

iipepeii 2009.06.02. 14:22:26

Tökéletesen egyetértek a srácokkal. Az írás nagyon elgondolkodtató, a GW-re vonatkozóan.

Huntroll 2009.06.02. 21:23:24

@iipepeii: Vagy a hazai viszonyokra vonatkozóan...
süti beállítások módosítása