Warhammer&Wargame

Blog a Warhammer 40k-ról és sok más wargame-ről

Cikkek a társblogon:

Nincs megjeleníthető elem

Archívum

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • TheNo02: Sziasztok! Valaki tudna segíteni hogy hogyan tudom meg nyitni az ide tartozó fordítást... :D előre... (2016.03.21. 15:42) Grétsi tanár úr nyomdokain - Szürke Lovag codex madjar nyelven
  • Ladislaus: Sajnálattal olvasom a híreket! :-( Persze teljesen érthető, nálunk is az X-ek meg a gyerekek növek... (2015.01.28. 10:07) Nekrológ
  • Sándor Kaba Sarkadi: Igazából csak magamnak és Nektek nyomtatnék a saját illusztrációimmal, de részemről okéjos. (2015.01.26. 12:59) Nekrológ
  • Utolsó 20

Számláló


Látogatók
2007.08.12. 20:00
óta.
Hobbies Other

Disclaimer

All names, trademarks, and images are copyright their respective owners.

2011.04.14. 12:19 Ladislaus

A Káosz Fiai - a CSM troop project, első rész

Még jó egy éve sikerült teszkó-gazdaságosan szereznem egy doboz káosz szpészmarínt, amelyek aztán a mostani sűrű időszak ellenére csak eljutnak lassan az összerakás-festés fázisig. Az eddig elkészült darabokat szeretném most bemutatni a nagyérdeműnek!



A 10 fős káoszgárdista doboz nagyon jó vétel volt, rengeteg opció, fegyver és ikon, valamint egy csomó fej-törzs, amivel lehet kusztomizálni. A legnagyobb problémám az volt, hogy a 10 db marínból a lehető legtöbb variációt kihozzam, az alábbiak szerint: 10 fős osztag 1 bajnokkal és két spec. fegyverrel és ikonhordozóval, valamint a meg lehessen őket osztani 2 db 5-5 fős osztagra 1-1 bajnokkal és ikonokkal. Nos nem kell hozzá nagy matek, hogy ezt a 10 modellből lehetetlen kihozni, és ezért még gyorsan vettem hozzájuk egy 3 fős CSM csomagot, az összepattintós fajtából,valamint elfekvőben volt még egy berzerker törzsöm is.  Így máris 14-re nőtt a csapat létszáma, amitől aztán rögtön vérszemet kaptam, és a sok bitz leghatékonyabb felhasználása mellett még egy káosz-varázslót is beszorítottam a listába. (A káosz -varázslóról majd később írok, egyenlőre még darabokban van) A másik heppem az volt, hogy a rengeteg fej felhasználásával egy olyan csapatom legyen, hogy kétszer ugyanaz a sisak ne forduljon elő. Szerencsére ez könnyen megvalósítható volt, így mindenki egyedi sityakkal (vagy anélkül) fog nyomulni.

A végső leosztás akkor így néz ki:
1 db Káosz-varázsló
1 db Bajnok energiaököllel és plazmapisztollyal
1 db Bajnok energiakarddal és plazmapisztollyal
1 db CSM plazmavetővel
1 db CSM meltával
1 db CSM H.bolterrel (ennek nem tudtam ellenállni, annyira jól néz ki)
1 db CSM Khorne ikonnal
1 db CSM Dicsőséges Káosz ikonnal
6 db CSM bolterrel
 
Az első 3 elkészült marínt az ízirájder verziósok (értsd az összepattintós) képezték. itt igazából nem volt sok variáció, csak levágta őket az ember a keretről, sorjázás után jöhetett az alapozás, majd a részletek kimolyolása és aztán egy kis ragasztó segítségével összepattintva készen is voltak. Íme:



A következő modell, amit bevállaltam, az a Khorne ikonhordozó volt. Alapjáraton nekem nem tetszett, hogy bolt-pisztolyt lóbál a szabad kezében, így egy pisztolyos kéz átfaragásával rögtön egy boltgun-t adtam a mancsába, így máris sokkal jobb lett. A festegetés után igyekeztem egy jó dögös pózt adni neki, mintha épp a bal kezében lévő ikont tolná az ellen pofájába, hogy: "idesüss, mim van k*csög!!)


A másik fickó a plazmavetős lett, itt igazából annyira extra dolog nem történt, a sisak-szarvakkal szórakoztam egy kicsit. A póz beállításánál is igyekeztem egy kicsit életszerűbbé tenni, és a modell törzsét 90 fokkal elfordítottam, hogy dinamikusabb legyen a tüzelési póz.



És még ráadásnak a végére, a korábbi Kharn és Khaine modellek kaptak egy kis kiegészítő ikonokat és trófeákat. Kharn egy jó nagy karót :-) kapott, a rajta lévő SM sisakot a korábbi Imperial Fist parancsnok feletti győzelmének emlékére szép sárgára festettem, no és persze sok-sok koponya se maradhatott el. Khaine egy szép káosz-csillagot kapott, amit egy koponyába ágyaztam, ez nem volt egy nagy vasziszdasz. Ja, és ezen kívül a bázisukat is egy kicsit átmostam vörös- és sárga wash-al, hogy olyan rozsdás-marsi táj szerű hatást keltsen. (megjegyzem, hogy a teljes berza osztag és a kisdémonok talapzata is hasonló módon fel lett tunningolva) szóval íme a végeredmény:




Amúgy ha végeztem a fijjuggal, máris ott figyel az 5 db káosz-terminátor (egy céges londoni út során vettem őket a napi díjamból a covent gardeni GW shop-ban bő 1500 ft-al olcsóbban, mint a KCS-ben), valamint a DOOM alapdoboz nagydémonja és egy démonprinc is! :-) Szóval stay tuned, folytatás következik! :-)

 


 

>> Itt folytatódik a post >>>" />

1 komment

Címkék: káosz konvertálás festés modellezés ladislaus


A bejegyzés trackback címe:

https://tengersam.blog.hu/api/trackback/id/tr712825396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ügyfélszolgálatos 2011.04.15. 09:52:55

Nagyon jók lettek. Már alig várom, hogy közéjük durrantsak battle canonnal. :P
süti beállítások módosítása